Oferta fotografie & Video de nunta

Colaborator Exclusiv Belvedere Event Center

Cu mândrie vă prezentăm oferta noastră specială pentru servicii de fotografie și videografie la  Belvedere Event Center. Suntem parteneri oficiali cu Restaurant Belvedere de mai bine de 15 ani, ceea ce ne-a permis să construim o relație de încredere și să  oferim servicii de calitate la un pret redus in cazul in care nunta are loc la una dintre locatiile Belvedere.

Daca ati ajuns la acest link inseamna ca veniti prin recomandarea Belvedere Event Center, iar prețurile afișate în oferta noastră beneficiază de un discount substanțial de 15%. Acest lucru reprezintă o oportunitatea  de a captura evenimentul dumneavoastră la un preț avantajos. Cu experiența si echipa noastră, suntem dedicați să punem efortul nostru maxim in a va oferi un produs final de exceptie.

Contactați-ne pentru a discuta detaliile ofertei noastre și pentru a asigura că evenimentul vostru la Belvedere Event Center va fi documentat într-un mod ideal și perfect.

Oficial, suntem o echipa de 2 formata de un Fotograf si un Videograf, dar ea nu se opreste aici. De asemenea echipa noastra se extinde cu inca 2 asistenti pentru evenimentele la care prezenta lor este necesara.

Lucram cu echipament profesional de ultim nivel, iar toate imaginiile pe care capturam in ziua nuntii, foto si video, au in desfasurare un backup in timp real pana la finalizarea evenimentului. Astfel este garantat ca nu vor exista surprize, cum ar fi sa intervina un defect al un card si sa pierdem imaginile.

In continuare va prezint un album intreg al unei nunti impreuna cu un videoclip pentru a va face o idee despre munca noastra.

Fotografiile sunt la o rezolutie comprimata ci nu la calitatea oficiala, de asemenea video-ul.

Daca va place ce vedeti, in continuare puteti sa descarcati si oferta noastra, care include diferite pachete din care puteti alege.

Pentru detalii imi puteti scrie pe whatsapp sau puteti suna.

ALBUM DE NUNTA

Videoclip prezentare Nunta

Telefon +40 766 602 142